ΠΑΙΔΙΚΑ & ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Διεύθυνση σπουδών: Χριστίνα Γυφτάκη

 

Παίζουμε θέατρο για να δώσουμε διέξοδο στην ενέργεια και τη φαντασία μας. Για να αναπτύξουμε τα εκφραστικά μας μέσα, να "ξεμπλοκάρουμε" το σώμα μας και τη φωνή μας, να απελευρωθούμε από κάθε είδους καλούπια. Γιατί μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε σε άλλους κόσμους, να μεταμορφωθούμε, να βιώσουμε διαφορετικές καταστάσεις, να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, διλήμματα και πάθη και να τα ξορκίσουμε. Για να κάνουμε καινούριους φίλους και να προσπαθήσουμε μαζί να πετύχουμε ωραίους στόχους. Γιατί αγαπάμε το ωραίο και την τέχνη, και το θέατρο συμπεριλαμβάνει όλες τις τέχνες. Για να επικοινωνήσουμε μηνύματα, να συγκινήσουμε, να ψυχαγωγήσουμε, να διασκεδάσουμε.

 

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους όλων των σχολικών βαθμίδων, με διαχωρισμό τμημάτων ανάλογα με την ηλικία από 5-18 και την προηγούμενη επαφή με το θέατρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 διδακτικές ώρες την εβδομάδα, στις οποίες διδάσκονται: Υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, θεατρικό παιχνίδι [2 ώρες], Κινησιολογία, χορός [1 ώρα], Μουσική, ορθοφωνία, θεατρικό τραγούδι [1 ώρα], Σκηνογραφία, εικαστικά [1 ώρα].

 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

• Α΄ έως Γ΄ Δημοτικού

• Δ΄ έως Στ΄ Δημοτικού

 

 

ΕΦΗΒΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

• Γυμνάσιο

• Λύκειο

 

Οι μαθητές των τμημάτων Γυμνασίου και Λυκείου που συμπληρώνουν 3ετή φοίτηση και επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ανώτερη Δραματική Σχολή, θα μπορούν να λαμβάνουν χωρίς εξετάσεις υποτροφία για το πρώτο έτος σπουδών.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Άρχισαν οι εγγραφές για το έτος 2017-8

Επικοινωνήστε για πληροφορίες στη γραμματεία μας

Στιγμή - Στιγμή

Το βιβλίο του Παύλου Δανελάτου διαθέσιμο στη γραμματεία της σχολής

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Κατεβάστε το ενημερωτικό

φυλλάδιο της σχολής

Contact Us

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Θεσσαλονίκη, Λέοντος Σοφού 18, 5ος όροφος, Μέγαρο Αλαμανή - e-mail: dramavoutsinas@gmail.com / info@andreasvoutsinas.com - τηλ: 2310 528917 / 2313013815 - fax: 2313012919