ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Ιούλιος 2015

Η παράσταση TranSfera των SUKA OFF παρουσιάστηκε στο Θέατρο Ανδρέας Βουτσινάς στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Περφόρμανς Θεσσαλονίκης για την 5η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η σιβυλλική (και τολμηρή) περφόρμανς TranSfera των SUKA OFF (Πολωνία) αναπτύχθηκε σε 5 κεφάλαια με κοινό χαρακτηριστικό τους την ανάδειξη της ανθρώπινης σωματικότητας σε όλες τις βιολογικές και φυσικές της πτυχές, τον προσδιορισμό του τρίτου φύλου, επιδιώκοντας να αποσαφηνίσει τις διακρίσεις μεταξύ αρσενικού/θηλυκού.

Ιούνιος 2013

Συνεργασία του Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Ανδρέας Βουτσινάς» ως επικεφαλής εταίρος του έργου «Interacting through Acting: From drama to contemporary arts - interACT», μαζί με τους εταίρους του, τον Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Οργανισμό «Μικρό Θέατρο της Μπίτολα» και τον Σύνδεσμο Φιλίας και Συνεργασίας Ελλάδας-Μοναστηρίου «Η Πελαγονία».

Το έργο που περιλάμβανε κοινές θεατρικές και καλλιτεχνικές δράσεις, και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «Ελλάδα- πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Άρχισαν οι εγγραφές για το έτος 2017-8

Επικοινωνήστε για πληροφορίες στη γραμματεία μας

Στιγμή - Στιγμή

Το βιβλίο του Παύλου Δανελάτου διαθέσιμο στη γραμματεία της σχολής

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Κατεβάστε το ενημερωτικό

φυλλάδιο της σχολής

Contact Us

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Σεπτέμβριος 2011

Συμμετοχή με μαθητές μας στο δρώμενο του Luigi Presicce στα πλαίσια του Thessaloniki Performance Festival. Πάνω από είκοσι μαθητές της σχολής δραστηριοποιήθηκαν για τις ανάγκες της παρουσίασης που την είδε πολύς κόσμος και έκανε μεγάλη εντύπωση.

Φεβρουάριος 2011

Toυλούζ Λωτρέκ, η απόλαυση της ασχήμιας

Συμμετοχή στο αφιέρωμα για τη μεγάλη έκθεση του Τουλούζ Λωτρέκ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα σε σκηνοθετική επιμέλεια Τάσου Ράντζου.

Θεσσαλονίκη, Λέοντος Σοφού 18, 5ος όροφος, Μέγαρο Αλαμανή - e-mail: dramavoutsinas@gmail.com / info@andreasvoutsinas.com - τηλ: 2310 528917 / 2313013815 - fax: 2313012919